Meizu, Xiaomi şi Huawei pregătesc noi terminale cu ecran cu muchii curbate, după modelul lui Galaxy Note 7

1.697 ori
<b>Meizu, Xiaomi şi Huawei pregătesc noi terminale cu ecran cu muchii curbate, după modelul lui Galaxy Note 7</b>Conform unor surse din lanțul distribuitorilor de componente din China, se pare că firmele Meizu, Xiaomi și Huawei pregătesc pentru perioada următoare, lansări de terminale ce vor adopta panouri curbate spre margini exact ca cele întâlnite la ora actuală

Mi se pare bizar că firme precum Meizu sau Huawei nu au făcut încă trecerea la ecrane cu muchii curbate dual, după modelul lui Samsung Galaxy S6, S7 şi în curând Note 7. Ei bine, surse din cadrul furnizorilor de componente din Asia ar fi declarat că se pregăteşte fix aceasta mutare.

Zvon

Şi Xiaomi se află pe listă, nu doar Meizu şi Huawei, conform lui Kevin King, directorul de cercetare de la iSuppli China. Balul a fost deschis de Vivo XPlay 5, care a fost bine primit, iar acum e rândul altor companii din China, chiar şi cu riscul ca produsele lor să fie considerate clone. Şi Oppo ar trebui să percuteze aici, fiind clasată în top 5 producători de telefoane la ultima verificare.

Xiaomi ar avea deja proiectul gata, cu aşa numitul Mi Note 2 urmând să aibă 3 versiuni, inclusiv una cu procesor Snapdragon 821 şi muchii curbate dual ale ecranului, cu care se poate interacţiona. Huawei ar urma să apeleze la panouri LG şi Samsung curbate, care ar putea sosi pe modele Mate sau flagshipuri din seria P.

Dacă mă întrebaţi pe mine, sunt surprins că LG nu a avut această abordare încă, sau de ce nu şi Sony... De ce ezită companiile din China? Raspunsul e clar: un model cu un ecran de genul va fi premium si scump.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×