Samsung Galaxy S8 ar putea sosi doar într-o variantă cu ecran cu muchii curbate, după modelul lui Note 7

1.285 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar putea sosi doar într-o variantă cu ecran cu muchii curbate, după modelul lui Note 7</b>După modelul Galaxy Note 7, ne putem aștepta ca și flagship-ul Galaxy S8 ce urmează a debuta în primăvara lui 2017 să sosească doar într-o variantă cu display curbat. Informația este readusă astăzi în centrul atenției și putem spune că sezonul de scăpări

Se pare că Note 7 a fost începutul unui trend pentru Samsung, când vine vorba de abordarea de design a terminalelor sale viitoare. Astfel, descoperim azi că şi Galaxy S8 ar putea debuta doar într-o variantă cu muchii curbate ale ecranului.

Astfel, spre deosebire de Galaxy S7, care vine şi într-o variantă Edge si una cu ecran plat, S8 va sosi doar în acea variantă pe care azi o numim Edge. Atât în cazul lui Galaxy S6, cât şi S7, variantele Edge s-ar fi vândut mai bine, de aici şi decizia ca flagshipul din 2017 cu ecran plat să nu mai existe. În plus, ştim că se afla în lucru încă o versiune de smartphone Galaxy cu ecran flexibil, aşa numitul Galaxy X.

Aşteptăm un debut la MWC 2017, ca de obicei şi poate vedem şi prototipuri flexibile la CES 2017. Galaxy S8 va fi un flagship foarte interesant, deoarece ar fi momentul pentru o schimbare de design, după două modele flagship consecutive cu format destul de similar cu rama metalică prinsă între două panouri din sticlă. Asteptati-va la multiple scăpări pe final de an. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×