Samsung pregătește o versiune cameraphone de Galaxy S4: Galaxy S4 Zoom, cu camera de 16 MP

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.244 ori
<b>Samsung pregătește o versiune cameraphone de Galaxy S4: Galaxy S4 Zoom, cu camera de 16 MP</b>Se pare că Samsung nu se mulțumește doar cu o versiune Mini de Galaxy S4 și cu una rezistenta la apă și șocuri. Producătorul sud-coreean ar urma să lanseze un Galaxy S4 în varianta cameraphone, pe numele său Samsung Galaxy S4 Zoom. &nbsp;...

Se pare că Samsung nu se mulțumește doar cu o versiune Mini de Galaxy S4 și cu una rezistenta la apă și șocuri. Producătorul sud-coreean ar urma să lanseze un Galaxy S4 în varianta cameraphone, pe numele său Samsung Galaxy S4 Zoom.

E vorba aici despre un terminal cu camera de 16 megapixeli, care ne duce cu gândul la senzorul de 16 MP de pe Galaxy Camera, produs lansat anul trecut. Zoom va micșora diagonală la 4.3 inch și rezoluția la nivel qHD, dar ecranul va rămâne un Super AMOLED. Handsetul va mai sosi cu 8 GB memorie internă, slot microSD, Bluetooth 4.0, AGPS, WiFi și Android Jelly Bean.

Procesorul va fi un dual core sau quad core, iar cantitatea de RAM nu este cunoscută în acest moment. Samsung Galaxy S4 Zoom ar putea debuta înainte de sosirea verii și ar putea fi lansat în perioada iunie-iulie. Terminalul va sosi pe alb sau negru și e cunoscut și sub numele de cod SM-C1010.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×