Memory Stick Duo de 16GB, de la Sony, ideal pentru PSP-ul tau

5.061 ori
<b>Memory Stick Duo de 16GB, de la Sony, ideal pentru PSP-ul tau</b>In sfarsit cei de la Sony iau in serios Memory Stickurile pe care le produc, realizand cat de populare sunt acestea, in special in randul posesorilor de console PlayStation Portable. Astfel, compania lanseaza o versiune de 16GB a celebrului card de...

In sfarsit cei de la Sony iau in serios Memory Stickurile pe care le produc, realizand cat de populare sunt acestea, in special in randul posesorilor de console PlayStation Portable. Astfel, compania lanseaza o versiune de 16GB a celebrului card de memorie, sperand sa dea lovitura cu un asemenea spatiu de stocare.

Specificatiile lui Memory Stick Duo nu s-au schimbat, in afara de marimea spatiului de stocare, dar pretul nu este un factor pozitiv, in cazul in care decideti sa achizitionati un astfel de card. 300 de dolari inseamna cu 100 de dolari mai putin decat costa un PlayStation 3 in SUA, dar acesta este pretul noului Memory Stick Duo, prea mare pentru a tenta gamerii care de abia isi permit un PSP.

Evident, utilizatorii acestor carduri se intreaba cum poate concura un astfel de accesoriu cu un card SD de 16GB, disponibil la pretul de doar 70 de dolari. Posesorii de console Sony stiu ce inseamna accesorii costisitoare, de vreme ce producatorul japonez a scazut pretul consolelor sale, dar isi recupereaza pierderile lansand diferite camere/joystickuri/carcase/carduri de memorie destinate gamerilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×