Mergi la Jocurile Olimpice de la Beijing cu Samsung si Vodafone

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.981 ori
<b>Mergi la Jocurile Olimpice de la Beijing cu Samsung si Vodafone</b>Daca doriti sa ajungeti la jocurile Olimpice de la Beijing, va va interesa cu siguranta campania celor de la HAT Group Co. Romania, reprezentant oficial al diviziei de telefoane mobile Samsung in Romania. Va trebui doar sa achizitionati un telefon Samsung...

Daca doriti sa ajungeti la jocurile Olimpice de la Beijing, va va interesa cu siguranta campania celor de la HAT Group Co. Romania, reprezentant oficial al diviziei de telefoane mobile Samsung in Romania. Va trebui doar sa achizitionati un telefon Samsung J700 live! sau M310 live! din magazinele Vodafone, sau cele ale partenerilor lor.

Promotia se desfasoara intre 12 iunie si 13 iulie 2008, iar premiile consta in 10 excursii de o persoana la Beijing, cu o valoare totala de 52.140 de euro. Cum participati la aceasta promotie? Daca sunteti cumparatorul unui Samsung J700 Vodafone live sau Samsung M310 Vodafone Live! va trebui sa cereti o factura fiscala la momentul cumpararii si certificatul de garantie. Apoi veti cere vanzatorului sa completeze certificatul de garantie cu numele dumneavoastra, IMEI si data si sa trimita un SMS la numarul 1850.

Mesajul text va contine data si numarul facturii, dar puteti fi inscris in concurs si de pe site-ul www.samsungmobil.ro . Tragerile la sorti au loc pe 23 si 30 iunie, dar si pe 7 si 15 iulie, iar fericitii castigatori vor fi anuntati telefonic. Cele 10 premii reprezinta excursii, care va vor purta prin toate locatiile faimoase din China (Marele Zid, tur Beijing, Summer Palace etc) plus 6 nopti de cazare si prezenta la competitiile sportive ale Olimpiadei.

Pentru mai multe detalii despre regulamentul concursului accesati www.samsungmobil.ro sau www.vodafone.ro . Pentru detalii puteti apela numarul de telefon 021. 529.28.00 de luni pana vineri intre orele 09:00 - 18:00.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×