Pilula de fun: live streaming din gara

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.021 ori
<b>Pilula de fun: live streaming din gara</b>Max olandezul e din nou pus pe fapte, de aceasta data intr-o gara din Utrecht, unde tanarul se conecteaza la reteaua ProRail, fara voia acestora. Apoi el face streaming si glume pe seama calatorilor. Aflati cum din clipul urmator: Max s-a conectat direct...

Max olandezul e din nou pus pe fapte, de aceasta data intr-o gara din Utrecht, unde tanarul se conecteaza la reteaua ProRail, fara voia acestora. Apoi el face streaming si glume pe seama calatorilor. Aflati cum din clipul urmator:


Max s-a conectat direct la uriasul ecran al garii si transmite live de pe telefonul sau mobil Nokia N95. El poate spune tuturor calatorilor ca un anumit tren nu mai pleaca, poate anunta persoanele din jur ca au castigat o masina si multe alte glume. Catre final isi face aparitia si "securitatea" pentru a-i strica micul joc.

Cum a reusit Max sa se conecteze la un sistem atat de important? Intrebarea care se pune de fapt este cat de vulnerabile sunt sistemele de securitate din gari si daca este atat de usor sa fie hackuite acestea. Pe cand o astfel de gluma in Gara de Nord? Din pacate aceasta nu dispune de un display de mari dimensiuni, dar banuim ca un aeroport ar fi la fel de bun.

Clip:

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×