Mesaj pe Twitter, vandut cu 5000 de euro - o actiune caritabila deosebita

865 ori
<b>Mesaj pe Twitter, vandut cu 5000 de euro - o actiune caritabila deosebita</b>In cadrul unei initiative sprijinite de Money.ro si Vodafone, Emilian Nedelcu, editor Money.ro a vandut un tweet al sau pe suma de 5000 de euro. Cumparatorul este Fundatia Vodafone Romania iar tweetul este cel cu numarul 1000. Precizam ca banii vor merge...

In cadrul unei initiative sprijinite de Money.ro si Vodafone, Emilian Nedelcu, editor Money.ro a vandut un tweet al sau pe suma de 5000 de euro. Cumparatorul este Fundatia Vodafone Romania iar tweetul este cel cu numarul 1000. Precizam ca banii vor merge catre 4 tineri cu dizabilitati, care vor concura la Special Olympics.

Tweetul lui Emilian este acesta: "In numele acestui tweet Fundatia Vodafone Romania a donat 5.000 de euro, prin fundatia Motivation, pt 4 tineri cu dizabilitati. Multumesc!". Initial, totul a pornit ca o initiativa originala, vanzarea unui tweet cu o cifra rotunda, ajungandu-se la acest act caritabil impresionant.

Iata ca Twitter chiar are darul de a schimba lumea, dupa ce el era sursa din care unii aflau despre revolutia de la Chisinau, fraudarea unor alegeri din Orientul Mijlociu sau diverse scandaluri politice. Putem spune acum fara indoiala ca Twitter si Facebook sunt medii credibile pentru campanii umanitare, un exemplu fiind si cea creata pentru Daniel Raduta, tanarul diagnosticat cu leucemie.

Povestea sa a fost promovata pe Facebook si Twitter, ca urmare, au fost adunati peste 100.000 de euro pana acum.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×