Mfun versus liveSMS de la GSP, GSP pierde

Autor:  | Publicat în:  Software 871 ori
<b>Mfun versus liveSMS de la GSP, GSP pierde</b>De ce sa cheltuiesc 10 euro (plus TVA) pentru doar 171 de notificari prin SMS cu liveSMS, serviciul celor de la GSP, cand pot sa aflu oricand si oriunde rezultate, stiri sportive si scoruri live doar daca am internetul mobil activat? Mfun reprezinta o...

De ce sa cheltuiesc 10 euro (plus TVA) pentru doar 171 de notificari prin SMS cu liveSMS, serviciul celor de la GSP, cand pot sa aflu oricand si oriunde rezultate, stiri sportive si scoruri live doar daca am internetul mobil activat? Mfun reprezinta o optiune excelenta pentru cei care doresc un serviciu care sa-i tina mereu conectati la lumea sportiva.

Activarea internetului mobil costa intre 2 si 9 euro, iar apoi puteti descarca aplicatia Mobile Fotbal, pentru a fi mereu la curent cu rezultatele din Liga 1, Primera Division, Premier League si multe altele. Va informam intr-un articol anterior ca si Orange are un serviciu rival cu cel oferit de GSP, pe perioada Campionatului EURO 2008, dar iata ca Mobile Fotbal este de asemenea o optiune excelenta.

Pe langa aflarea scorurilor live, a informatiilor din campionatele preferate si a clasamentelor, aplicatia foloseste un filtru TV, care alege doar programele sportive din lista cu programe TV. Mfun colaboreaza cu Bergenbier in cadrul acestei initiative, oferind aplicatia Mobile Fotbal, care aduce utilizatorilor si concursuri. Un ultim argument anti liveSMS GSP: de ce sa cheltuim zeci de euro pe cateva sute de notificari cu scoruri cand putem sa intram direct pe site-ul de livescore cu un abonament mai ieftin de Internet mobil?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×