iPhone 3G, o maaare dezamagire!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.537 ori
<b>iPhone 3G, o maaare dezamagire!</b>In cazul in care pleiada de articole despre telefonul anuntat aseara de catre Apple v-a indus in eroare, suntem aici sa clarificam situatia, in ce priveste iPhone 3G. Intrebarea principala este: "merita noul telefon 199 de dolari?". Aflati citind mai jos!...

In cazul in care pleiada de articole despre telefonul anuntat aseara de catre Apple v-a indus in eroare, suntem aici sa clarificam situatia, in ce priveste iPhone 3G. Intrebarea principala este: "merita noul telefon 199 de dolari?". Aflati citind mai jos!

In primul rand trebuie sa aflati ca noul iPhone va fi disponibil in varianta de 8GB, la pretul de 199 de dolari si in varianta (alba) de 16GB la 299 de dolari. Handsetul va fi lansat in data de 11 iulie, in 22 de tari simultan, printre care nu se numara si Romania. iPhone 3G soseste cu acelasi display de 3.5 inchi, cu rezolutie de 480 x 320 pixeli, dar dimensiunile sale au crescut cu aproximativ 1mm. Telefonul soseste cu suport tri-band HSDPA, iar marea sa lipsa este cea a camerei destinate videoconvorbirilor, o dezamagire pentru fani.

Se pune accentul pe viata bateriei acestui terminal, care impresioneaza cu cele 300 de ore de standby, cele 10 ore de convorbiri 2G si 5 ore de convorbiri 3G. Veti naviga pe Web cu ajutorul conexiunii 3G aproximativ 5-6 ore, iar iPhone 3G suporta 7 ore de playback video si 24 de ore de playback audio. Un plus al noului telefon produs de Apple este GPS-ul incorporat, care va da nastere la numeroase aplicatii bazate pe locatie. Din nou in domeniul dezamagirilor ne intalnim cu camera acestui nou iPhone, cu aceeasi rezolutie de 2 megapixeli, dar acum si cu geotagging. Nu avem vesti despre suportul pentru inregistrare video, deci s-ar putea ca functia sa lipseasca din nou.

Lista de defecte continua, prin lipsa unui slot pentru carduri de memorie, asta daca memoria interna nu va este de ajuns. Nici un upgrade Bluetooth nu isi face simtita prezenta, permitand eventual transferul de fisiere si oferind suport A2DP. Noul iPhone va folosi firmware-ul 2.0, preinstalat pe aceasta versiune a telefonului si oferind numeroase feature-uri si App Store, de unde veti descarca numeroase aplicatii third party. Firmware-ul va fi disponibil si pentru posesorii primului iPhone, sub forma unui update prin iTunes, versiunea 7.7.

Printre cele mai importante feature-uri ale firmware-ului 2.0 sunt cautarea contactelor, iWork, salvarea imaginilor din email, calculatorul stiintific, controlul parental, numeroase tipuri de input etc. Nu stim inca daca vom putea face copy/paste in browserul Safari, dar aflam ca handsetul recunoaste acum mai multe limbi straine, in special pe cele asiatice, adaugate de curand.

Per total noul iPhone dezamageste, deoarece constatam ca lista de lipsuri versus asteptari este mai mare decat cea a dorintelor indeplinite. Poate la iPhone 3.0 Apple...poate atunci!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×