Amuzament si emotie la anuntul lui iPhone 3G

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.167 ori
<b>Amuzament si emotie la anuntul lui iPhone 3G</b>Cu nici 20 de ore in urma Steve Jobs si ai lui anuntau oficial noul iPhone, sarbatoreau "un anisor" de existenta a lui Apple iPhone si se amuzau cu un ecran pe care erau mentionate tarile in care va fi lansat terminalul. De ce se amuzau? Aflati din clipul...

Cu nici 20 de ore in urma Steve Jobs si ai lui anuntau oficial noul iPhone, sarbatoreau "un anisor" de existenta a lui Apple iPhone si se amuzau cu un ecran pe care erau mentionate tarile in care va fi lansat terminalul. De ce se amuzau? Aflati din clipul urmator:

Melodia haioasa a fost insotita de o animatie care prezenta scopul Apple, in ce priveste numarul total de tari pe care planuieste sa le "iPhone-izeze" in viitorul apropiat. Jobs pare incantat de reusita sa, iar publicul este in delir, aplaudand pe ritmul melodiei. Din aceleasi registru vesel, vedem si momentul in care telefonul a fost anuntat si prezentat oficial, in urmatorul clip video:

Sunt prezentate performantele telefonului 3G in ce priveste downloadul, conectivitatea, GPS-ul, bateria, iar apoi publicul este in extaz afland pretul de doar 199 de dolari al variantei de 8GB. Interesant este faptul ca acest pret va fi pastrat pe tot globul, astfel ca pana si Romania, exclusa deocamdata din lista celor 22 de tari care vor vedea iPhone-ul 3G pe 11 iulie, va beneificia de acest pret de nici 200 de dolari pentru un astfel de handset.

Evident, se vor aplica TVA-uri si tot soiul de taxe, dar nu ne asteptam ca pretul unui iPhone 3G sa mai ajunga la 21 de milioane, cum era cu cateva luni in urma cel al primei versiuni in Carrefour Orhideea, din Bucuresti.

Clip:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×