GSP.ro lanseaza serviciul liveSMS la meciul Romania - Muntenegru

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.379 ori
<b>GSP.ro lanseaza serviciul liveSMS la meciul Romania - Muntenegru</b>Gusti Roman (Director Executiv GSP) anunta pe blogul sau, ca un nou serviciu isi va face aparitia la meciul Romania - Muntenegru, purtand numele de liveSMS si fiind lansat de catre GSP.ro. Prin intermediul sau veti putea afla ce se intampla in timpul...

Gusti Roman (Director Executiv GSP) anunta pe blogul sau, ca un nou serviciu isi va face aparitia la meciul Romania - Muntenegru, purtand numele de liveSMS si fiind lansat de catre GSP.ro. Prin intermediul sau veti putea afla ce se intampla in timpul meciului, primind rezumatele fazelor pe telefon.

Pentru a va inregistra la acest serviciu va trebui sa introduceti numarul de telefon si un cod de siguranta, primind apoi un SMS cu o parola. Aceasta va fi completata la pasul al doilea al inregistrarii si veti putea primi apoi notificari in timp real despre meci. Trebuie mentionat faptul ca acest serviciu este disponibil doar abonatilor la retelele autohtone de telefonie. Accesati acest link pentru a va inregistra si pentru a beneficia de liveSMS in premiera.

Serviciul oferit de GSP.ro este disponibil gratis, deocamdata, dar banuim ca el va fi oferit probabil cu plata, sau va fi in continuare gratuit, dar suportat de reclame. Update-uri ale desfasurarii meciurilor vor fi vitale in luna iunie, cand tricolorii vor debuta la EURO 2008. Desi suporterii se vor afla probabil in fata televizoarelor, vor exista si persoane care vor afla cum decurg partidele prin liveSMS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×