Micromax Canvas Fire A104 este un nou telefon din India cu preț foarte mic, design atractiv și Android KitKat

Autor:  | Publicat în:  Micromax 1.444 ori
<b>Micromax Canvas Fire A104 este un nou telefon din India cu preț foarte mic, design atractiv și Android KitKat</b>După ce zilele trecute apreciam faptul că telefonul din India Micromax Canvas Fire A093&nbsp;are un design în stil iPhone și vine cu difuzoare duale, iată că încă un handset nou Micromax adopta această direcție de design. E vorba despre nou...

După ce zilele trecute apreciam faptul că telefonul din India Micromax Canvas Fire A093 are un design în stil iPhone și vine cu difuzoare duale, iată că încă un handset nou Micromax adopta această direcție de design. E vorba despre nou venitul Micromax Canvas Fire A104, despre care aflați detalii mai jos.

Telefonul costă doar 115 dolari și la rândul său imita puțin handseturile Apple. Remarcăm în special acea margine aurie arătoasă și dacă imaginile reprezintă în mod realist acest terminal, el e destul de subțire. Avem de-a face cu un model de buget destinat pieței din India, care va concura cu Motorola Moto E, spre exemplu. Dotările sale includ un display FWVGA de 4.5 inch, un procesor quad core și 1 GB RAM.

Micromax Canvas Fire A104

Procesorul e tactat la 1.3 GHz și primim și 4 GB ROM, o cameră de 5 megapixeli în spate și o cameră frontală VGA. Același Micromax Canvas Fire A104 include o baterie de 1900 mAh și rulează Android 4.4 KitKat. Produsul va fi lansat în culori atractive, precum combinatii negru/auriu, alb/auriu și alb/argintiu. Așteptăm și în România modele de acest gen, eventual tot cu preț mic.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×