Huse pentru iPhone 6 listate pe Amazon la vânzare, disponibile din septembrie

1.122 ori
<b>Huse pentru iPhone 6 listate pe Amazon la vânzare, disponibile din septembrie</b>A fost o săptămână mare pentru fanii Apple și cei care așteaptă cu nerăbdare modelul iPhone 6, deoarece terminalul a avut parte de scăpări însemnate. După ce am aflat capacitatea bateriei sale și identitatea senzorului camerei, azi avem...

A fost o săptămână mare pentru fanii Apple și cei care așteaptă cu nerăbdare modelul iPhone 6, deoarece terminalul a avut parte de scăpări însemnate. După ce am aflat capacitatea bateriei sale și identitatea senzorului camerei, azi avem încă o confirmare a designului său, prin intermediul unor huse disponibile pe Amazon.

Astfel, au apărut pe Amazon două huse speciale pentru iPhone 6, care se vor livra pe 30 septembrie, conform listării de produs. Cu câteva zile în urma apărea pe Amazon în Japonia și un model iPhone 6 de vânzare, dar evident nu am luat în serios acea ofertă. Odată cu sosirea acestor huse se reconfirma elemente de design, precum butonul On/Off plasat lateral, dar și păstrarea în mare a liniei de design a predecesorului.

Huse pentru iPhone 6 listate pe Amazon la vânzare, disponibile din septembrie

în mod interesant, spre deosebire de orice altă scăpare din ultima vreme, modelele de iPhone înfățișate aici au blitz dual LED și nu single LED. Vă reamintesc că sursele apropiate de Apple afirma că noul iPhone va debuta în septembrie, iar leakuri din ultimele zile ne-au arătat că acest handset va avea o cameră de 13 MP cu senzor Sony IMX220 și o baterie de 1810 mAh. Până la urmă pentru ce blitz credeți că a optat Apple? Single LED sau dual LED?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×