Micromax Q80, un telefon dual SIM cu amplificator Yamaha și preț de 77 de euro

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.869 ori
<b>Micromax Q80, un telefon dual SIM cu amplificator Yamaha și preț de 77 de euro</b>Avalanșa de telefoane dual SIM cu preț accesibil și proveniență din India continuă, acum cu modelul Micromax Q80. Acesta este un terminal dual SIM, cu amplificare Yamaha a sunetului și difuzoare stereo. Prețul său este de 77 de euro, iar...

Avalanșa de telefoane dual SIM cu preț accesibil și proveniență din India continuă, acum cu modelul Micromax Q80. Acesta este un terminal dual SIM, cu amplificare Yamaha a sunetului și difuzoare stereo.Prețul său este de 77 de euro, iar specificațiile le aflați mai jos.

Telefonul include chiar și o cameră secundară pentru apeluri video, chiar dacă are un preț atât de redus. Q80 vine cu aplicații preinstalate precum Opera Mini, Snaptu, Burnout, Facebook sau Nimbuzz. Iată cum arată specificațiile sale:

  • Display: 2.4 inch, TFT, QVGA (320 x 340 pixeli)
  • Conectivitate: dual SIM, GSM + GSM, 3G, WiFi, Bluetooth
  • Camera: 3MP, detectare facială/de zâmbet, camera frontală de 0.3MP
  • Memorie: 68 MB internă, slot microSD (până la 8GB)
  • Baterie: 1200 mAh, 5 ore de convorbiri

Micromax Q80 măsoară 13 mm în grosime și cântărește 113 grame, vine și cu radio FM și un trackpad optic, util pentru navigarea în meniuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×