Microsoft nu a exclus ideea unui Windows Phone cu suport pentru stylus; vedem astăzi un astfel de telefon prototip

1.120 ori
<b>Microsoft nu a exclus ideea unui Windows Phone cu suport pentru stylus; vedem astăzi un astfel de telefon prototip</b>La un moment dat cei de la Microsoft au luat în calcul și ideea unui Windows Phone cu suport pentru stylus, detaliu ce ne este confirmat astăzi de un device prototip. Cei de la ProBetaTest.com ne prezintă astăzi un material video în care

Cei de la Microsoft au avut numeroase proiecte anulate de-a lungul anilor și la un moment dat pregătea chiar un smartphone Windows Phone cu suport pentru stylus. Dovada vine astăzi sub forma unui clip video din partea publicației ProtoBetaTest care a pus mâna pe un prototip Lumia 950 XL care oferea acel suport pentru stylus după cum puteți vedea mai jos.

Aparent, funcția cu pricina și-a făcut apariția pe prototipuri inițiale ale terminalelor Lumia 950 și Lumia 950 XL, dar pe parcursul procesului de dezvoltare s-a renunțat la suportul care putea fi util pentru unii utilizatori. Așa cum se poate observa, tehnologia nu este perfecționată pe prototipul de față și în cazul în care vă întrebați, stylus-ul folosit este un Surface Pen.

Este păcat că tehnologia nu a fost implementată pe aceste produse, mai ales datorită potențialului mare pe care un stylus îl avea atunci când se punea problema accesării pachetului Office.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×