Microsoft brevetează un stylus cu dimensiuni ajustabile ce va avea un locaș dedicat pe viitoarele tablete Surface

595 ori
<b>Microsoft brevetează un stylus cu dimensiuni ajustabile ce va avea un locaș dedicat pe viitoarele tablete Surface</b>În vreme ce companii precum Samsung oferă stylus-uri foarte subțiri integrate în sloturi dedicate pe terminale, alte nume mari din industrie oferă soluții mai simple precum este cazul Microsoft. Aceștia oferă pe tabletele din seria Surface o zonă

Așa cum ați observat, unele companii precum Samsung vin pe piață cu produse echipate cu stylus și slot dedicat în dispozitiv pentru stocarea acestora - modalitate prin care se asigură oarecum faptul că accesoriul nu se va pierde prea ușor. Alte firme în schimb oferă alternativa unei zone magnetice unde stylus-ul se atașează, o metodă pe care o vedem aplicată în cazul produselor realizate de Microsoft.

Brevet stylus Microsoft

Brevet Stylus Microsoft

Motivul pentru care Microsoft nu vrea să renunțe la aceste stylus-uri mai generoase este acela de a face accesoriile mai ușor de utilizat și de a preveni crampele ce pot apărea la utilizarea îndelungată. Se caută astfel o modalitate de a face stylus-ul ușor de integrat în corpul unei tablete fără a-i compromite design-ul - în acest sens firma IT primind de curând 3 noi brevete asociate unor diferite metode de realizare a accesoriului dorit.

Brevet stylus Microsoft

Brevet Stylus Microsoft

Prima dintre acestea fiind prezentată în schița de mai sus și face referire la un stylus cu dimensiuni compacte ce va avea o formă completă de cilindru la rotirea zonei laterale. Urmează ideea cu numărul 2 ce implică un stylus care se va deschide în două, fix precum acele calculatoare cilindrice pe care sunt sigur că le-ați văzut. Aparent s-ar folosi și magneți pentru închiderea celor două zone.

Brevet stylus Microsoft

Brevet Stylus Microsoft

Nu în ultimul rând ne este prezentată alternativa unui stylus semi-cilindric care va include o carcasă ce poate fi rotită în jurul axei centrale pentru a forma un pen complet circular. Nu este clar dacă aceste metode descrise în brevet vor fi transpuse la un moment dat sau altul în realitate, dar este bine de știut că Microsoft caută opțiuni de genul fără a sacrifica funcționalitatea stylus-urilor oferite alături de produsele Surface.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×