Microsoft afișează aplicații cu suport pentru platforma Andromeda în Store; OS-ul este așteptat în 2018

1.590 ori
<b>Microsoft afișează aplicații cu suport pentru platforma Andromeda în Store; OS-ul este așteptat în 2018</b>Descoperim astăzi o știre destul de interesantă, aceea că Microsoft a început să afișeze în Store aplicații cu suport pentru platforma Andromeda OS. Momentan aceasta este menționată sub forma unui număr și aflăm că

Situația din jurul platformei Andromeda este oarecum ciudată, asta pentru că deși prima dată când am auzit menționat acest nume, Google se afla la mijloc, acum denumirea este asociată unui OS realizat de Microsoft. Nu știm care dintre cele două companii deține trademark-ul pentru numele sistemului de operare, dar probabil vom vedea ceva procese pe această temă în perioada următoare.

Andromeda OS

La prima vedere s-ar părea că Google a renunțat la numele Andromeda în favoarea lui Fuchsia OS, dar cum nu există o confirmare clară, situația este pusă sub semnul întrebării. Revenind la Microsoft, descoperim că firma IT a început să afișeze în Store aplicații cu suport pentru Andromeda, platformă notată cu seria 8828080.

Andromeda OS ar fi o platformă software specială prin care Microsoft vrea să transforme Windows 10 într-o soluție mai modulară care se va adapta pe mai multe tipuri de device-uri doar prin instalarea unor diferite componente necesare. Pe lângă platforma cu acest nume, am aflat la un moment dat că Microsoft lucrează și la un soi de tabletă pliabilă numită Andromeda ce este bazată pe conceptul Courier de acum câțiva ani.

Speculațiile indică un debut în 2018 pentru Andromeda OS și poate ne convingem și care dintre cele două companii are trademark-ul pentru denumire până atunci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×