Microsoft a lucrat totusi la un telefon!

1.226 ori
<b>Microsoft a lucrat totusi la un telefon!</b>Microsoft a prezentat o noua gama de telefoane care suporta functii web intr-o incercare de a inlocui celebrul telefon de birou. Noile telefoane de la Microsoft iti vor permite sa-ti verific e-mailul, sa dai mesaje si sa porti convorbiri prin intermediul...

Microsoft a prezentat o noua gama de telefoane care suporta functii web intr-o incercare de a inlocui celebrul telefon de birou.

Noile telefoane de la Microsoft iti vor permite sa-ti verific e-mailul, sa dai mesaje si sa porti convorbiri prin intermediul Internetului. Compania a colaborat cu 9 firme producatoare de tehnologii, inclusiv Samsung si NEC, pentru a crea acest telefon. In loc sa foloseasca sisteme separate pentru serviciile de telefonie, email si mesagerie, Microsoft a lansat un produs care le va ingloba pe toate cele mentionate anterior.

Noua gama de terminale va include un telefon VoIP de la NEC care se conecteaza la portul USB al PC-ului. Printre aceste noi gadgeturi se numara si Headsetul LG-Nortel dotat cu Bluetooth, care se conecteaza prin wireless la Microsoft Office. Printre partenerii Microsoft in acest proiect se numara si ASUS, Plantronics, Polycom, Tatung si Vitelix. Compania a afirmat ca este sigura ca in urmatorii 3 ani, telefoanele web-based vor fi din ce in ce mai folosite, generand venituri de miliarde de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×