T-Mobile este operatorul favorit in cursa pentru iPhone in Europa

1.130 ori
<b>T-Mobile este operatorul favorit in cursa pentru iPhone in Europa</b>Operatorul T-mobile este favorit cand vine vorba de castigarea dreptului de a isi oferi serviciile impreuna cu terminalele iPhone, cel putin la nivel european. Candidatii la aceasta postura sunt Vodafone si operatorul mentionat anterior, care apartine de...

Operatorul T-mobile este favorit cand vine vorba de castigarea dreptului de a isi oferi serviciile impreuna cu terminalele iPhone, cel putin la nivel european. Candidatii la aceasta postura sunt Vodafone si operatorul mentionat anterior, care apartine de Deustche Telekom.

Unul dintre handicapurile majore ale providerului Vodafone este reprezentat de dificultatea de a integra serviciul iTunes in cadrul platformei Live, astfel ca T-Mobile castiga un avans considerabil. O lista mai ampla a operatorilor aflati in competitie pentru contractul cu Apple include si alte nume mari ca Orange, O2 sau Telefonica. Acestea au fost respinse in special din cauza faptului ca iPhone nu suporta inca 3G, deoarece o astfel de tehnologie ar scurta viata bateriei considerabil.

AT&T este operatorul care are un contract in exclusivitate cu Apple, pentru terminalul iPhone, cel putin in SUA. Se presupune ca Apple ar incerca sa incheie un singur contract pentru Europa, in locul unor intelegeri incheiate in functie de operatorii fiecarei tari. Problema vine din faptul ca nu exista inca un operator care sa aiba acoperire in toata Uniunea Europeana, in timp ce Belgia, de exemplu nu permite vanzarea terminalelor mobile dotate cu serviciile unui operator de telefonie. Reprezentatii Apple se declara socati de diferentele dintre piata din SUA si cea europeana, insistand totusi pe faptul ca iPhone are nevoie de prezenta mai multor operatori pentru a patrunde pe piata europeana cu succes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×