BlackBerry Pearl va avea o actualizare?

2.451 ori

Este cel putin ciudat cum apar zvonuri despre actualizari pentru terminale noi aparute, cum ar fi Pearl, intr-un interval de timp atat de mic. Totusi, acest zvon pare destul de real, noul Pearl (nume de cod 8120) va aparea cu navigatie prin GPS,...

Este cel putin ciudat cum apar zvonuri despre actualizari pentru terminale noi aparute, cum ar fi Pearl, intr-un interval de timp atat de mic.

BlackBerry Pearl 8120

Totusi, acest zvon pare destul de real, noul Pearl (nume de cod 8120) va aparea cu navigatie prin GPS, conectivitate WiFi si o camera de 2 megapixeli. Ne intrebam ce se va intampla cu actualii posesori de Pearl, daca acest zvon va deveni realitate. Sursele afirma ca 8120 va fi lansat undeva la sfarsitul verii si va fi colorat in culorile albastru, auriu si titanium.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×