Microsoft achizitioneaza Adobe? Sefii celor doua companii s-au intalnit sa discute o strategie anti-Apple

1.069 ori
<b>Microsoft achizitioneaza Adobe? Sefii celor doua companii s-au intalnit sa discute o strategie anti-Apple</b>Duelul Adobe-Apple continua, ba chiar a luat o noua forma, de vreme ce The New York Times ne informeaza ca Shantanu Narayen, CEO Adobe s-a intalnit cu Steve Ballmer, CEO Microsoft. Intalnirea (aparent secreta) ar fi durat o ora si a avut ca subiect de...

Duelul Adobe-Apple continua, ba chiar a luat o noua forma, de vreme ce The New York Times ne informeaza ca Shantanu Narayen, CEO Adobe s-a intalnit cu Steve Ballmer, CEO Microsoft. Intalnirea (aparent secreta) ar fi durat o ora si a avut ca subiect de discutie, printre altele si o posibila fuziune intre Adobe si Microsoft.

De asemenea, Ballmer si Narayen au discutat despre Apple si metode printre care pot scadea cota de piata a acestei companii in segmentul mobil. La aceasta ora Apple domina la acest capitol, dar Google vine tare din spate, cu o armata de smartphone-uri Android si mai nou si tableturi cu specificatii impresionante.

Discutiile dintre Microsoft si Adobe raman un mister deocamdata, dar intreaga poveste aminteste de ceea ce s-a petrecut cu Yahoo, inainte ca motorul de cautare sa ajunga in portofoliul lui Ballmer and co. Un motiv pentru ca MS sa achizitioneze Adobe ar fi implementarea tehnologiei Silverlight la scara masiva, inlocuind astfel tehnologia Flash.

Microsoft a lansat Silverlight in 2007, acesta devenind imediat un rival pentru Adobe Flash.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×