Samsung Galaxy Tab provoaca un duel pe piata tableturilor intre Orange Romania si Vodafone

1.307 ori
<b>Samsung Galaxy Tab provoaca un duel pe piata tableturilor intre Orange Romania si Vodafone</b>Daca ati avut ocazia sa vedeti tabletul Samsung Galaxy Tab in actiune in aceasta saptamana, prin intermediul Caravanei "Experience Samsung Tour", stiti probabil deja ca terminalul arata foarte bine si ofera o alternativa excelenta la iPad. In plus, recent...

Daca ati avut ocazia sa vedeti tabletul Samsung Galaxy Tab in actiune in aceasta saptamana, prin intermediul Caravanei "Experience Samsung Tour", stiti probabil deja ca terminalul arata foarte bine si ofera o alternativa excelenta la iPad. In plus, recent ne-a fost confirmat faptul ca Orange Romania va vinde acest tablet, iar Ziarul Financiar ne informeaza ca si Vodafone va include in portofoliul sau acest produs.

Va fi o iarna a duelurilor intre operatori, iar pretul cel mai scazut si abonamentul cel mai bogat in optiuni vor castiga batalia. Deocamdata, Orange are un mic avans, publicand deja primele detalii despre Galaxy Tab: terminalul va fi vandut la finalul lunii, cu prelungire de abonament sau abonament nou.

Speculatiile afirma ca pretul acestui gadget ar putea ajunge undeva pe la 450 de euro, evident cu subventii din partea operatorului, sau 600 de euro la liber. Sa vedem cum va raspunde Vodafone ofertelor Orange si ce operator va avea vanzari mai ridicate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×