Microsoft actualizează aplicația YouTube pentru Windows Phone, În concordanță cu cerințele Google

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 829 ori
<b>Microsoft actualizează aplicația YouTube pentru Windows Phone, În concordanță cu cerințele Google</b>Fiind utilizator înrăit de Windows Phone și testând numeroase terminale cu acest OS, pot spune că lipsa unei aplicații bune YouTube de pe această platformă se simte. Personal consider că MetroTube este o alternativă excelentă, dar iată că în...

Fiind utilizator înrăit de Windows Phone și testând numeroase terminale cu acest OS, pot spune că lipsa unei aplicații bune YouTube de pe această platformă se simte. Personal consider că MetroTube este o alternativă excelentă, dar iată că în aceste zile avem parte în sfârșit de o aplicație oficiala.

Totuși, se pare că Google a avut și ceva nemulțumiri legate de aplicație, iar Microsoft a trebuit să realizeze niște modificări. Microsoft le ceruse celor de la Google să le furnizeze o aplicație bună YouTube, dar gigantul motoarelor de căutare nu a livrat și MS a trebuit să producă propriul software. Apoi Google s-a sesizat și s-a declarat nemulțumita de aplicația rezultată, afirmând că încarcă termenii YouTube.

După cum vă dați seama, se plătesc polițe aici pentru cei 10 (sau mai mult) dolari pe care Microsoft îi ia pentru fiecare telefon Android vândut. în fine, MS a decis în cele din urmă să respecte termenii, să actualizeze aplicația și totul să fie ok. Ce îi deranja pe cei de la Google? Faptul că din aplicația MS puteai descărca clipurile video, ca și pe MetroTube de altfel.

Dacă vreți să vedeți cum arată acest software, îl puteți descărca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×