Microsoft anunță algoritmul de scalare a bazelor de date numit DRACULA

513 ori
<b>Microsoft anunță algoritmul de scalare a bazelor de date numit DRACULA</b>&Icirc;n cursul zilei de astăzi, cei de la Microsoft au anunțat lansarea unui nou produs software, mai precis al unui algoritm de scalare a bazelor de date. Acesta poartă denumirea Distributed Robust Algorithm for Count-based Learning, sau prescurtat...

În cursul zilei de astăzi, cei de la Microsoft au anunțat lansarea unui nou produs software, mai precis al unui algoritm de scalare a bazelor de date. Acesta poartă denumirea Distributed Robust Algorithm for Count-based Learning, sau prescurtat DRACULA, nume preluat de la celebrul vampir din romanul lui Bram Stocker.

O demonstrație a modului în care acest algoritm poate scala baze de date de ordinul terabiților prin doar câteva click-uri este prezentă detaliat pe blogs.technet.com, sursă ce ne dezvăluie și o serie de grafice.

Aflăm că acest algoritm face parte din platforma Azure, platformă cloud utilizată în procente foarte mari de către dezvoltatorii de aplicații, aceasta oferind soluții complete de dezvoltare și testare software.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×