Microsoft Pix este o aplicație de tip cameră foto pentru iPhone; se lansează în curând!

1.387 ori
<b>Microsoft Pix este o aplicație de tip cameră foto pentru iPhone; se lansează în curând!</b>Nu este deloc un lucru surprinzător ca Google sau Microsoft să lanseze aplicații pentru iOS, titluri care de cele mai multe ori oferă o experiență mai bună pentru utilizator comparativ cu versiunea dezvoltată pentru platforma OS proprie. Astăzi, Microsoft

Deja nu mai este ceva ieșit din comun să vedem companii ca Google și Microsoft lansând aplicații destinate sistemului de operare iOS - titluri care de cele mai multe ori se dovedesc a fi mai bine lucrate chiar și decât versiunile dezvoltate pentru platformele proprii (Windows Mobile/Android). Un asemenea software este și Microsoft Pix - aplicație de tip cameră foto ce va sosi foarte curând în magazinul App Store.

Microsoft Pix

La prima vedere se pare că avem de-a face cu o combinație dintre aplicațiile Blink și Selfie ce sunt disponibile în acest moment pentru terminalele Windows Phone. Din câte aflăm, odată ce Microsoft Pix detectează momentul în utilizatorul încearcă să realizeze o fotografie, va selecta și va îmbunătăți cele mai bune imagini.

Microsoft Pix

Această aplicație va realiza o serie de fotografii atât înaintea apăsării butonului de captură, dar și după, urmând ca mai apoi să ne ofere posibilitatea de a alege cele mai bune imagini. Expunerea și nivelul ISO vor fi ajustate automat, iar printre alte funcții avem și Automatic Live Image - modalitate prin care se va crea un scurt video. În cazul în care se detectează o față, Microsoft Pix va stabiliza automat cadrul.

Microsoft Pix

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×