Google testează o interfață nouă pentru Play Store în versiunea destktop

505 ori
<b>Google testează o interfață nouă pentru Play Store în versiunea destktop</b>Prin intermediul celor de la googlesystem.blogspot.com aflăm că Google urmează a realiza unele actualizări &icirc;n ceea ce privește interfața din Play Store pentru desktop, detailu ce se poate remarca și &icirc;n imaginea de mai jos. &nbsp;...

Prin intermediul celor de la googlesystem.blogspot.com aflăm că Google urmează a realiza unele actualizări în ceea ce privește interfața din Play Store pentru desktop, detailu ce se poate remarca și în imaginea de mai jos.

Astfel, deși linia de design este similară, remarcăm și faptul că în partea dreaptă a ecranului este plasată acum o bară cu recomandări de aplicații similare, sau de produse dezvoltate de către același producător. După cum știți, această categorie de recomandări se află acum în partea de jos a ecranului.

Din câte aflăm, userul ce a primit această interfață folosește un laptop cu rezoluție 1366 x 768 pixeli ce este conectat la un display extern Full HD, modalitate prin care s-a trecut la o astfel de afișare. Rămâne de văzut dacă update-ul în cauză va fi implementat pentru toți utilizatorii sau dimpotrivă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×