Microsoft anunță Office pentru iPad; pachetul de aplicații va fi disponibil Începând de astăzi În App Store

820 ori
<b>Microsoft anunță Office pentru iPad; pachetul de aplicații va fi disponibil Începând de astăzi În App Store</b>După cum vă informam acum câteva ore, iată că aplicația Microsoft Office a fost anunțată oficial pentru tableta iPad, colecție de aplicații ce se va regăsi începând de astăzi în App Store. Anunțul cu privire la disponibilitatea acesteia a...

După cum vă informam acum câteva ore, iată că aplicația Microsoft Office a fost anunțată oficial pentru tableta iPad, colecție de aplicații ce se va regăsi începând de astăzi în App Store. Anunțul cu privire la disponibilitatea acesteia a fost făcut în cadrul unui eveniment privat ce a avut loc în San Francisco, de către CEO-ul Microsoft Satya Nadella.

Din suita de aplicații ale pachetului Office pentru iPad vor face parte: Word, Excel și Powerpoint, aplicații ce sunt special concepute pentru touchscreen, oferind o experiență pe măsură la fel ca și cea de pe un sistem desktop. Pe lângă funcțiile clasice de share și edit, Excel va avea și opțiunea de a afișa o tastatură numerică customizată.

Microsoft anunță Office pentru iPad; pachetul de aplicații va fi disponibil Începând de astăzi În App Store

Cu toate acestea, aflăm că deși aplicațiile vor fi disponibile gratuit, acestea vor oferi funcții limitate care se rezumă doar la citit și vizualizat documente, în timp ce restul funcțiilor vor fi deblocate prin achiziționarea unui abonament Office 365.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×