Xiaomi reușește să vândă peste 300.000 de unități Redmi Note În doar 34 de minute după debutul oficial În magazine

1.333 ori
<b>Xiaomi reușește să vândă peste 300.000 de unități Redmi Note În doar 34 de minute după debutul oficial În magazine</b>Din câte se pare, noul phablet al companiei chineze Xiaomi, și anume Redmi Note, cunoscut ca și Hongmi Note în China reușește să aibă parte de o mare popularitate pe piața chineză, și asta doar la o săptămână după lansarea oficială....

Din câte se pare, noul phablet al companiei chineze Xiaomi, și anume Redmi Note, cunoscut ca și Hongmi Note în China reușește să aibă parte de o mare popularitate pe piața chineză, și asta doar la o săptămână după lansarea oficială.

Astfel, aflăm că în primele 34 de minute după debutul în magazine, Xiaomi Redmi Note a fost achiziționat de peste 300.000 de persoane, stocul fiind epuizat instant. Motivul pentru care acest phablet a ajuns a fi atât de vândut stă în spatele specificațiilor foarte bune și a prețului foarte accesibil de doar 128$.

Terminalul vine la pachet cu un display IPS HD de 5.5 inch, o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră foto secundară de 5 megapixeli, slot microSD, WiFi, Bluetooth, LTE și o baterie de 3200 mAh. Acesta poate fi achiziționat fie în varianta cu procesor octo-core de 1.7 GHz și 2 GB RAM (160$), fie în versiunea cu 1 GB RAM și procesor octo-core tactat la 1.4 GHz (128$).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×