Microsoft brevetează controlul prin gesturi pentru viitoare tastaturi

690 ori
<b>Microsoft brevetează controlul prin gesturi pentru viitoare tastaturi</b>Deși Apple a popularizat ideea de mouse și gesturi precum pinch/zoom și scroll, Microsoft lucrează din greu să ne ofere noi metode de input. O dovedește și noul său brevet care aduce o serie de gesturi noi pe tastaturile viitorului. &nbsp;...

Deși Apple a popularizat ideea de mouse și gesturi precum pinch/zoom și scroll, Microsoft lucrează din greu să ne ofere noi metode de input. O dovedește și noul său brevet care aduce o serie de gesturi noi pe tastaturile viitorului.

Aparent, echipa de cercetare și dezvoltare din Redmond a pus la punct o modalitate de a interpreta gesturile făcute în aer. Astfel a rezultat un brevet pentru o tastatură asistată de gesturi. Există și combinații între gesturi făcute în aer, deasupra tastaturii și diferite apăsări de butoane. Spre exemplu vom putea apăsa o tastă și apoi să ne mișcăm degetul în sus sau jos pe ea pentru a face scroll pe o pagină web.

Microsoft brevetează controlul prin gesturi pentru viitoare tastaturi

Brevetul include la un moment dat și un meniu circular, o idee care se pare că e la modă în ultima vreme, de vreme ce și Google și Apple au brevetat lucruri similare în ultimele 2 săptămâni. Vedem și funcții asemănătoare cu cele ale unui mouse mimate de tastatură menționată în brevet și o mulțime de senzori touch incluși la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×