Un producător de carcase confirma noi telefoane interesante: Lumia 1820, Galaxy S5 Zoom și Galaxy S5 Mini

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 779 ori
<b>Un producător de carcase confirma noi telefoane interesante: Lumia 1820, Galaxy S5 Zoom și Galaxy S5 Mini</b>Producătorii de carcase par a fi cel mai bine informați cu privire la terminale viitoare, unii oferind accesorii cu un an chiar înainte de lansarea telefoanelor. Astăzi am aflat că un astfel de producător de carcase are detalii despre nu mai puțin...

Producătorii de carcase par a fi cel mai bine informați cu privire la terminale viitoare, unii oferind accesorii cu un an chiar înainte de lansarea telefoanelor. Astăzi am aflat că un astfel de producător de carcase are detalii despre nu mai puțin de 3 handseturi interesante care urmează să fie lansate în acest an.

E vorba despre Nokia Lumia 1820, Samsung Galaxy S5 Zoom și Samsung Galaxy S5 Mini. Noreve este compania care are detaliile și a promis că va lansa huse de piele pentru toate 3 telefoanele. Nokia Lumia 1820 ar fi un telefon cu ecran de 5.2 inch, rezoluție QHD și procesor Snapdragon 805, în vreme ce modelele Samsung sunt derivate din Galaxy S5.

Astfel, Galaxy S5 Zoom ar putea veni cu o cameră de 20 MP și display 720p de 4.8 inch, conform zvonurilor, plus Android KitKat și CPU quad core. Galaxy S5 Mini va avea un display Super AMOLED 720p și un procesor Snapdragon 800, după cum arată alte zvonuri. Presupun că vom vedea toate aceste produse debutând până la finalul verii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×