Microsoft Research prezintă o husă flexibilă dual touch, cu suport şi pentru input în genul tastaturilor (Video)

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 727 ori
<b>Microsoft Research prezintă o husă flexibilă dual touch, cu suport şi pentru input în genul tastaturilor (Video)</b>Filiala Research din cadrul companiei Microsoft ne prezintă astăzi o husă flexibilă dual touch, accesoriu ce oferă și suport pentru input în genul tastaturilor.

Ideea unui telefon flexibil şi cu suport touch pe ambele suprafeţe a fost vehiculata încă de pe vremea conceptului Nokia Morph în 2008. Totuşi nu suntem foarte aproape de această evoluţie nici acum, ci tot la nivel de concept. Tot Nokia prezenta în 2011 un prototip de telefon flexibil, iar acum e rândul Microsoft să ofere o privire asupra unui accesoriu in aceeasi idee de flexibilitate.

E vorba despre o husă flexibilă dual touch, care suporta şi input în stil tastatură. Proiect al celor de la Microsoft Research, device-ul a fost dezvoltat în colaborare cu austriecii de la Media Interaction Lab. FlexCase e rezultatul, un flip cover care la prima vedere pare banal. El combina un ecran e-paper cu un senzor de input sensibil la îndoire şi presiune.

Flex Case răspunde la multiple gesturi, precum atingere, apucare, îndoire şi totul în maniera naturală, ca şi cum am interacţiona cu o bucată de hârtie. Ecranul secundar e-paper oferă feedback şi poate afişa şi conţinutul unui ziar spre exemplu. În clipul de mai jos vedem diferite moduri de a folosi husa, în tandem cu ecranul unui telefon.

Manipularea de conţinuturi 3D e dată ca exemplu aici şi mă gândesc şi la control pentru gaming. Flex Case poate afişa şi informaţii din calendar în vreme ce scrieţi un mail sau itinerarii în vreme ce navigaţi pe hartă. Cea mai complexă husa de telefon? Cu siguranţă!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×