Ninja Snap e o aplicaţie de realizat farse cu telefonul, facand selfie-uri pe ascuns

2.610 ori
<b>Ninja Snap e o aplicaţie de realizat farse cu telefonul, facand selfie-uri pe ascuns</b>Ninja Snap este o aplicaţie gratuită in Play Store, care realizează acea farsă pe care v-aţi dorit-o &icirc;ntotdeauna: captura foto a feţei unei persoane care foloseşte telefonul vostru. Softul porneşte de la ideea că avem cu toţii acel prieten...

Ninja Snap este o aplicaţie gratuită in Play Store, care realizează acea farsă pe care v-aţi dorit-o întotdeauna: captura foto a feţei unei persoane care foloseşte telefonul vostru. Softul porneşte de la ideea că avem cu toţii acel prieten care ne ia telefonul în mână şi începe să se uite peste fotografiile noastre.

Ei bine, Ninja Snap îl pedepseşte în modul următor: va trebui să alegeţi câteva fotografii de pe device folosind un meniu în stil Galerie şi apoi să daţi telefonul "victimei". Curiosul va începe să facă swipe printre imagini şi între timp va fi fotografiat folosind camera frontală a handsetului. În vreme ce face browsing printre fotografii se va trezi că apar selfie-uri cu el în timp real printre cadre.

Ninja Snap

Funcţiile lui Ninja Snap includ un "infinite gallery mode", care face o lungă serie de fotografii ale celui care va umbla pe telefon şi aparent există şi un efect "Kanye" de adăugat la imagini. Selfie-urile vor fi strecurate discret între fotografiile standard. Puteţi descărca aplicaţia de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×