Microsoft OneNote ajunge acum pe Android, iată funcțiile sale!

1.170 ori
<b>Microsoft OneNote ajunge acum pe Android, iată funcțiile sale!</b>Microsoft nu are remușcări în a-și aduce suita de aplicații și servicii pe Android, astfel că după ce Xbox Live și-a croit drum pe iOS și platforma mobilă Google, acum este rândul lui Microsoft OneNote. Aplicația tocmai s-a lansat pe Android,...

Microsoft nu are remușcări în a-și aduce suita de aplicații și servicii pe Android, astfel că după ce Xbox Live și-a croit drum pe iOS și platforma mobilă Google, acum este rândul lui Microsoft OneNote. Aplicația tocmai s-a lansat pe Android, dar este disponibilă și pe iPad și iPhone, dacă sunteți curioși.

Noi analizăm aici varianta pentru Android, care va permite să editați documentele OneNote de pe telefon și să sincronizați modificările cu device-urile pe care le mai folosiți și toate acestea mulțumită lui Microsoft Skydrive. Aplicația mai vine și cu o formatare eficientă a textului, liste cu bullet-uri, liste to do cu opțiuni bifabile, posibilitate de captură rapidă folosind camera telefonului și acces rapid la cele mai noi notițe. Aveți și posibilitatea de a stoca și acesa colecții de date OneNote multiple.

Vă puteți sincroniza cu contul gratuit Skydrive, pe care îl puteți accesa de oriunde și mai aveți și acces offline la notițele voastre. Softul va mai oferă și posibilitatea de a sincroniza notebook-urile printr-o conexiune WiFi, iar pentru cei care scriu pe fugă aveți și posibilitatea de autocorectare cu ajutorul softului și suport pentru hyperlink-uri pentru cei care dau linkuri des. în cele din urmă aflați că puteți edita și tabele, dacă vă place să munciți din mers.

Lista de țări în că este disponibilă aplicația include nume precum Chile, Mexic, Niger, Norvegia, Polonia, dar nu și România... cel puțin nu încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×