Microsoft Lumia 435 este certificat de către autoritățile braziliene; un nou device de buget la orizont

929 ori
<b>Microsoft Lumia 435 este certificat de către autoritățile braziliene; un nou device de buget la orizont</b>După cum bine știți, acum ceva timp, mai precis la mijlocul lunii decembrie 2014 pe web își făcea apariția un nou device Microsoft din seria Lumia, și anume modelul Lumia 435. Deși la aceea vreme numele său era încă un mister, iată că...

După cum bine știți, acum ceva timp, mai precis la mijlocul lunii decembrie 2014 pe web își făcea apariția un nou device Microsoft din seria Lumia, și anume modelul Lumia 435. Deși la aceea vreme numele său era încă un mister, iată că astăzi acest detaliu este dezvăluit de către autoritățile braziliene care certifică device-ul în cauză.

Potrivit zvonurilor anterioare, Lumia 435 va sosi cu un display de 4 inch (800 x 480 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 200, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o carcasă realizată din policarbonat ce va fi disponibilă în mai multe variante de culoare în stil Lumia.

Microsoft Lumia 435 este certificat de către autoritățile braziliene; un nou device de buget la orizont

Așa cum se vehicula, noul device Windows Phone dezvoltat de către Microsoft va ajunge la un preț foarte accesibil (posibil 80$), certificarea oferită de către autoritățile braziliene confirmând iată acest lucru prin faptul că Brazilia este încă o piață emergentă. Să fie Lumia 435 un eventual hit ca și Nokia Lumia 520?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×