CES 2015: Polaroid prezintă o serie de noi telefoane axate pe funcții de fotografiere: Selfie, Flip si Snap (Video)

1.320 ori
<b>CES 2015: Polaroid prezintă o serie de noi telefoane axate pe funcții de fotografiere: Selfie, Flip si Snap (Video)</b>Polaroid se număra printre brandurile care au renunțat la businessul lor tradițional, făcând trecerea către telefoane Android. Ei au fost implicati in prezentarea unei noi serii de telefoane axate pe funcții de fotografiere, dar lucrurile nu stau...

Polaroid se număra printre brandurile care au renunțat la businessul lor tradițional, făcând trecerea către telefoane Android. Ei au fost implicati in prezentarea unei noi serii de telefoane axate pe funcții de fotografiere, dar lucrurile nu stau chiar cu vă imaginați cu brandul companiei.

Practic brandul Polaroid a fost licențiat către alți producători de telefoane, deci ceea ce vedem aici nu e fructul muncii faimosului creator de camere în sine. în fine, noile telefoane sunt Polaroid Selfie, Flip și Snap. Primul este cel mai interesant, fiind aproape identic cu faimosul Oppo N1 și având o cameră de 13 megapixeli, care poate fi rotita pentru a fi camera principală sau camera frontală.

Acest model vine cu un procesor octa core, dar performanța handsetului ar lăsa de dorit, conform primelor hands-on-uri. Polaroid Flip aduce un display de 5.5 inch, ca și Selfie, dar el include o cameră de 8 megapixeli de această dată. Polaroid Snap e cel mai mic model din trio, cu ecran de 4.7 inch și procesor quad core la bord. Toate 3 handseturile vin cu Android 5.0 Lollipop și le vedeți în acțiune mai jos.

încă nu avem prețuri sau data de lansare pentru ele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×