Android 5.0 și HTC Sense 6.0 surprinse În acțiune pe HTC One M7 (Video)

1.779 ori
<b>Android 5.0 și HTC Sense 6.0 surprinse În acțiune pe HTC One M7 (Video)</b>în vreme ce HTC a confirmat în ultimele zile că suntem la aproximativ 2 săptămâni distanță de sosirea lui Android 5.0 Lollipop ca actualizare pe HTC One M8, azi vedem că și predecesorul său e gata să primească noul software. Un clip postat...

în vreme ce HTC a confirmat în ultimele zile că suntem la aproximativ 2 săptămâni distanță de sosirea lui Android 5.0 Lollipop ca actualizare pe HTC One M8, azi vedem că și predecesorul său e gata să primească noul software. Un clip postat în social media ne arată acest terminal în acțiune, cu Android 5.0 și (doar) HTC Sense 6.0 aplicat peste.

​

HTC One M7 pare a rula destul de lin software-ul nou și vedem in acțiune noul mecanism de multitasking, care pe lângă schimbarea de look aduce și integrarea taburilor din Chrome în acel carusel de aplicații. Clipul e foarte scurt, având doar 30 de secunde și pe lângă multitasking prezintă și zona Quick Settings foarte rapid, ea fiind unificată acum cu cea de notificări.

Lollipop mai aduce și îmbunătățiri ale consumului de baterie, îmbunătățiri de securitate și o interfață mai fluidă. Nu e cazul să vedem butoane virtuale geometrice Android aici, pentru că terminalul adopta unele capacitive. O altă schimbare este nouă modalitate de prioritizare a notificărilor și afișarea lor sub formă de cards, cu opțiunea de a seta pe privat anumite detalii ale notificărilor, atunci când sunteți în public.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×