Microsoft Lumia 650 are parte de o nouă scăpare, care îi dezvăluie designul, reconfirmă specificaţiile

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 692 ori
<b>Microsoft Lumia 650 are parte de o nouă scăpare, care îi dezvăluie designul, reconfirmă specificaţiile</b>A trecut ceva vreme de c&acirc;nd universul Microsoft nu ne-a mai servit o mică mostră din viitoarea generaţie de handseturi Windows 10 Mobile. Ei bine, iată că Lumia 650 revine &icirc;n actualitate, prin intermediul unei fotografii noi şi a unei...

A trecut ceva vreme de când universul Microsoft nu ne-a mai servit o mică mostră din viitoarea generaţie de handseturi Windows 10 Mobile. Ei bine, iată că Lumia 650 revine în actualitate, prin intermediul unei fotografii noi şi a unei liste reîmprospătate de specificaţii.

Terminalul a ajuns pe web mulţumită celor de la VentureBeat, care cumva au pus mâna pe detalii. Primul lucru remarcat aici e faptul că avem o grilă de difuzor sub ecran. La capitolul dotări hardware, primim un display HD de 5 inch, 1 GB RAM, o cameră de 8 megapixeli în spate şi până acum totul sună similar cu predecesorul, Lumia 640.

Se discuta şi despre includerea unui procesor Qualcomm Snapdragon 210 la bord, acelaşi chipset care se afla pe Lumia 550, plus o baterie de 2000 mAh, în scădere faţă de Lumia 640 sau 550. Scăpări precedente mai vorbeau şi despre conectivitate, cu opţiuni ca NFC, voce HD, apelare WiFi, Quick Charge 2.0 şi două sloturi SIM.

Între timp un raport despre creşterea cotei de piaţă Windows 10 Mobile îl listează şi pe Lumia 650 sub numele de cod RM-115(x), cu ecran de 5 inch la pachet, deci suntem aproape de lansare cu adevărat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×