Microsoft Lumia 650 îşi face apariţia într-o randare pe web, ar fi modelul cunoscut în trecut şi drept Saana

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 759 ori
<b>Microsoft Lumia 650 îşi face apariţia într-o randare pe web, ar fi modelul cunoscut în trecut şi drept Saana</b>&Icirc;n ultimele luni a apărut &icirc;n cadrul zovnurilor legate de noi terminale Lumia un device cu nume de cod Saana. Nu ştiam prea multe despre el, p&acirc;nă azi, c&acirc;nd vedem o randare a acestui model şi aflăm că ar putea purta numele de...

În ultimele luni a apărut în cadrul zovnurilor legate de noi terminale Lumia un device cu nume de cod Saana. Nu ştiam prea multe despre el, până azi, când vedem o randare a acestui model şi aflăm că ar putea purta numele de Lumia 650.

Smartphone-ul ar urma să fie ultimul Lumia cu ecran de 5 inch de la Microsoft şi să vină cu o muchie metalică în stil Lumia 640. E vorba despre un model midrange aici, cu un design destul de generic, dreptunghiular şi cu muchii groase. Se remarcă butoanele virtuale afişate pe ecran, iar dacă vă întrebaţi cum a fost descoperită denumirea oficială a acestui telefon, ei bine e vorba de deducţie.

Microsoft Lumia 650 îşi face apariţia într-o randare pe web, ar fi modelul cunoscut în trecut şi drept Saana

Lumia 950 şi Lumia 950 XL au debutat în fotografii promoţionale cu ora fixată la 9:50 pe ecran, iar acest model are ora la 6:50. Multe alte terminale Lumia au abordat acelaşi conformism al orei cu versiunea de smartphone. Numele de cod Saana a fost asociat cu un succesor pentru Lumia 830 in trecut, dar iată că telefonul va sfârşi ca urmaş pentru Lumia 640.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×