Microsoft Lumia 650 îşi face apariţia într-o randare pe web, ar fi modelul cunoscut în trecut şi drept Saana

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 751 ori
<b>Microsoft Lumia 650 îşi face apariţia într-o randare pe web, ar fi modelul cunoscut în trecut şi drept Saana</b>&Icirc;n ultimele luni a apărut &icirc;n cadrul zovnurilor legate de noi terminale Lumia un device cu nume de cod Saana. Nu ştiam prea multe despre el, p&acirc;nă azi, c&acirc;nd vedem o randare a acestui model şi aflăm că ar putea purta numele de...

În ultimele luni a apărut în cadrul zovnurilor legate de noi terminale Lumia un device cu nume de cod Saana. Nu ştiam prea multe despre el, până azi, când vedem o randare a acestui model şi aflăm că ar putea purta numele de Lumia 650.

Smartphone-ul ar urma să fie ultimul Lumia cu ecran de 5 inch de la Microsoft şi să vină cu o muchie metalică în stil Lumia 640. E vorba despre un model midrange aici, cu un design destul de generic, dreptunghiular şi cu muchii groase. Se remarcă butoanele virtuale afişate pe ecran, iar dacă vă întrebaţi cum a fost descoperită denumirea oficială a acestui telefon, ei bine e vorba de deducţie.

Microsoft Lumia 650 îşi face apariţia într-o randare pe web, ar fi modelul cunoscut în trecut şi drept Saana

Lumia 950 şi Lumia 950 XL au debutat în fotografii promoţionale cu ora fixată la 9:50 pe ecran, iar acest model are ora la 6:50. Multe alte terminale Lumia au abordat acelaşi conformism al orei cu versiunea de smartphone. Numele de cod Saana a fost asociat cu un succesor pentru Lumia 830 in trecut, dar iată că telefonul va sfârşi ca urmaş pentru Lumia 640.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×