Microsoft Lumia 940 ar putea sosi cu un display de 5.2 inch potrivit ultimelor zvonuri

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.345 ori
<b>Microsoft Lumia 940 ar putea sosi cu un display de 5.2 inch potrivit ultimelor zvonuri</b>Deși Microsoft lansează &icirc;n ultimul timp mai mult device-uri mid-range și low-end, se așteaptă ca &icirc;n acest an să avem parte și de un terminal cu specificații de top. Numele acestuia va fi Lumia 940, device ce ne va oferi o cameră foto...

Deși Microsoft lansează în ultimul timp mai mult device-uri mid-range și low-end, se așteaptă ca în acest an să avem parte și de un terminal cu specificații de top. Numele acestuia va fi Lumia 940, device ce ne va oferi o cameră foto de calitate cu optică Carl Zeiss și un proceor Qualcomm de nouă generație.

Potrivit unor zvonuri ajunse astăzi în presă, se pare că Lumia 940 va adopta un display ceva mai mare în comparație cu 930, mai precis un panou de 5.2 inch. Alte dotări posibile constă într-o cameră de 24-25 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli, cât și unele funcții de interacțiune 3D.

De asemenea, există posibilitatea ca Microsoft să aducă pe piață și o variantă XL a lui 940, phablet cu display de 5.7 inch și dotări similare. Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor adeveri odată cu lansarea oficială a device-ului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×