HTC pregătește lansarea unui sistem wireless pentru automobile; primim GPS și soluții de monitorizare a autovehiculului

Autor:  | Publicat în:  HTC 719 ori
<b>HTC pregătește lansarea unui sistem wireless pentru automobile; primim GPS și soluții de monitorizare a autovehiculului</b>După Internet of Things, programul adoptat de numeroși producători ce face referire la o casă cu device-uri inter-conectate, iată că acum companiile se &icirc;ndreaptă către conceptul &ldquo;Internet of Vehicle&rdquo;. Printre aceștia se numără...

După Internet of Things, programul adoptat de numeroși producători ce face referire la o casă cu device-uri inter-conectate, iată că acum companiile se îndreaptă către conceptul “Internet of Vehicle”. Printre aceștia se numără și HTC, producător ce a primit certificare din partea agențiilor de comunicare taiwaneză pentru o platformă de acest tip.

Sistemul pus la cale de HTC poartă numele Think+ Touch OBU 2015, iar printre funcțiile oferite la pachet avem parte de conectivitate Bluetooth, navigare GPS, un sistem de monitorizare a presiunii din roți, cât și un sistem de evitare a accidentelor.

Din câte aflăm, acest produs pregătit rulează sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat, iar potrivit unor zvonuri, debutul său inițial va avea loc pe piața asiatică. Din păcate, o dată concretă de lansare încă nu a fost dezvăluită.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×