Microsoft Lumia 950 îşi schimbă total lookul cu ajutorul huselor din piele Mozo

3.463 ori
<b>Microsoft Lumia 950 îşi schimbă total lookul cu ajutorul huselor din piele Mozo</b>Se &icirc;nt&acirc;mplă uneori că accesoriile pentru terminalele mobile să fie at&acirc;t de atractive, &icirc;nc&acirc;t să reprezinte jumătate din farmecul unui produs. Microsoft Lumia 950 era deja un handset destul de arătos, dar cu husa din...

Se întâmplă uneori că accesoriile pentru terminalele mobile să fie atât de atractive, încât să reprezinte jumătate din farmecul unui produs. Microsoft Lumia 950 era deja un handset destul de arătos, dar cu husa din piele Mozo ataşată parcă e alt telefon.

În ultimele zile aţi putut precomanda un Lumia 950 sau Lumia 950 XL prin Vodafone România, de la 139 euro cu abonament Super RED 49 pentru varianta Lumia 950. Lumia 950 XL porneşte de la 209 euro la Vodafone România, cu abonament Super Red 49. Revenind la accesoriile Mozo, ele sunt produse de o companie din Helsinki, care probabil a sesizat modul în care ar completa designurile sale identitatea designurilor Fabula pornite de la Nokia.

Microsoft Lumia 950 huse Mozo

Aceste huse au fost popularizate chiar de către Microsoft, ele fiind expuse la standuri împreună cu telefoanele odată cu diferitele evenimente ale companiei, axate pe modelele Lumia 950. Ataşarea acestei huse necesită înlăturarea capacului din spate al lui Lumia 950, iar aceste accesorii îndeplinesc certificările "Made for Lumia", fiind foarte uşor de ataşat.

Microsoft Lumia 950 îşi schimba total lookul cu ajutorul huselor din piele Mozo

Produsele Mozo vin în variante de culoare neagră, albă, maron şi "roşu spicy". E de parcă Lumia 950 s-a metamorfozat în LG G4 cu această ocazie, căpătând o textură mai premium decât policarbonatul. Pielea arata excelent dupa cum vedeti. Preţurile sunt între 48.50 euro şi 59.90 euro pentru huse, iar livrările se fac după câteva săptămâni. Le găsiţi aici.

Microsoft Lumia 950 îşi schimba total lookul cu ajutorul huselor din piele Mozo

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×