Vodafone România dă startul pre-comenzilor pentru phablet-ul Microsoft Lumia 950 XL

1.366 ori
<b>Vodafone România dă startul pre-comenzilor pentru phablet-ul Microsoft Lumia 950 XL</b>Odată cu Lumia 950, iată că &icirc;n portofoliul celor de la Vodafone ajunge și modelul Microsoft Lumia 950 XL, versiunea de tip phablet. Terminalul de față este la ora actuală cel mai bine dotat smartphone din gamă, sosind cu specificații de...

Odată cu Lumia 950, iată că în portofoliul celor de la Vodafone ajunge și modelul Microsoft Lumia 950 XL, versiunea de tip phablet. Terminalul de față este la ora actuală cel mai bine dotat smartphone din gamă, sosind cu specificații de ultimă oră, dar și cu sistemul de operare Windows Mobile 10 la pachet.

Pentru că tot am ajuns la capitolul specificații, vă reamintim că Microsoft Lumia 950 XL vine cu display AMOLED de 5.7 inch cu rezoluție 2560 x 1440 pixeli și protecție Gorilla Glass 4, cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 și cu 3 GB memorie RAM. Ni se oferă 32 GB spațiu intern de stocare și posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 200 GB.

La fel ca și în cazul versiunii compacte (Lumia 950), și acest phablet dispune de un senzor foto principal de 20 megapixeli dotat cu lentile Carl Zeiss, bliț triplu, cameră ce poate filma la o rezoluție 4K Ultra HD. Un senzor frontal de 5 megapixeli și un port USB Type-C se află de asemenea la pachet.

Primim o baterie de 3340 mAh, tehnologia de încărcare rapidă, tehnologia de încărcare wireless, suport pentru o cartelă nano-SIM și o carcasă uni-body cu greutate de 165 grame și grosime de 8.1 mm. Vodafone comercializează acest phablet la un preț de 649 euro fără abonament ~ aproximativ 2.885 lei.

Operatorul ne recomandă achiziția terminalului la un preț de 209 euro împreună cu un abonament Super RED 49 (taxă lunară 49 euro). Livrarea telefonului va începe tot din 2 decembrie către utilizatorii ce au plasat o pre-comandă. Găsiți smartphone-ul Microsoft Lumia 950 XL chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×