Samsung publică programul oficial pentru show-ul CES 2015 din luna ianuarie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 799 ori
<b>Samsung publică programul oficial pentru show-ul CES 2015 din luna ianuarie</b>După ce în luna septembrie am avut parte de numeroase lansări în cadrul târgului IFA din Berlin, peste doar o lună, întreaga atenție a presei din domeniu va fi ațintită asupra orașului Las Vegas, locație în care va avea loc show-ul CES 2015....

După ce în luna septembrie am avut parte de numeroase lansări în cadrul târgului IFA din Berlin, peste doar o lună, întreaga atenție a presei din domeniu va fi ațintită asupra orașului Las Vegas, locație în care va avea loc show-ul CES 2015.

Printre numeroșii participanți la acest târg se numără și Samsung, companie ce astăzi ne-a dezvălui programul oficial. Astfel, pe data de 5 ianuarie va fi programată o conferință de presă în care cel mai probabil vor fi anunțate noi produse, după care mai târziu în aceeași zi vom avea un eveniment KeyNote prezentat de către BK Youn, CEO Samsung.

Din câte aflăm, aceste evenimente vor fi transmise în regim de live streaming în ziua de 5 ianuarie. Printre device-urile așteptate la acest târg am putea avea noi smarwatch-uri, cât și alte smartphone-uri metalice pregătite de Samsung în acest moment. Ce ar trebui să aducă Samsung pe piață?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×