Microsoft & Nokia, o colaborare oficializată; În așteptarea primul Nokia cu Windows Phone 7..

2.659 ori
<b>Microsoft & Nokia, o colaborare oficializată; În așteptarea primul Nokia cu Windows Phone 7..</b>șansele sunt destul de mari ca Nokia să prezinte un telefon Windows Phone 7 la MWC 2011, având în vedere colaborarea dintre finlandezi și Microsoft anunțată astăzi. Gândindu-ne puțin, am putea spune că Nokia pregătise din timp această mutare,...

șansele sunt destul de mari ca Nokia să prezinte un telefon Windows Phone 7 la MWC 2011, având în vedere colaborarea dintre finlandezi și Microsoft anunțată astăzi. Gândindu-ne puțin, am putea spune că Nokia pregătise din timp această mutare, chiar încă dinainte de numirea lui Stephen Elop CEO.

Vă reamintim că Elop a ocupat o funcție importantă în cadrul Microsoft, fiind acum un liant important între cele două companii. Va fi interesant să vedem cum se descurcă Nokia cu reglementările Microsoft la capitolul hardware, deoarece gigantul din Redmond este cunoscut prin faptul că impune anumite specificații pentru Windows Phone 7.

Am putea să vedem un prototip-surpriză Nokia WP7 la Mobile World Congress, poate chiar un Nokia Zune sau Nokia Xbox7, dar nu ar trebui să avem așteptări atât de mari atât de rapid. într-o scrisoare deschisă a CEO-ului Nokia, Stephen Elop și a celui Microsoft, Steve Ballmer se menționează că Windows Phone va reprezenta strategia primară pe piața smartphone a companiei finlandeze.

MS și Nokia vor lucra împreună la viitorul acestui OS, finlandezii contribuind cu designul hardware, marketingul și piața uriașă internațională pe care o are la dispoziție, având în vedere popularitatea brandului. Bing va deveni principalul motor de căutare pe handseturi, iar Microsoft AdCenter se va ocupa de advertising pe telefoane. Nokia Maps se va integra în motorul de căutare Bing, iar companiile vor investi foarte mult în servicii cloud.

Iată și primele efecte ale acestei colaborări, cu un salut discret pe Twitter de la Nokia România la Microsoft România. Se pare totuși că varianta Android nu este desconsiderată total, deoarece faimosul blogger Eldar Murtazin afirmă că Nokia ar negocia și cu Google, iar primele modele Nokia Android vor sosi în 2012. Dacă această informație este reală sau nu ne vor demonstra mutările producătorului de telefoane din următoarele săptămâni...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×