Microsoft ofera gratis sonerii Halo 3

1.586 ori
<b>Microsoft ofera gratis sonerii Halo 3</b>In cadrul unei initiative de promovare a unuia dintre cele mai asteptate jocuri din lume, Microsoft a pus la dispozitie fanilor seriei Halo, 3 ringtone-uri in format MP3, parte a soundtrackului celebrului titlu pentru Xbox 360. Pe langa acestea, gamerii...

In cadrul unei initiative de promovare a unuia dintre cele mai asteptate jocuri din lume, Microsoft a pus la dispozitie fanilor seriei Halo, 3 ringtone-uri in format MP3, parte a soundtrackului celebrului titlu pentru Xbox 360.

Pe langa acestea, gamerii pot descarca wallpaper-uri, logo-uri si multe alte continuturi puse la dispozitie drept preview, pentru a face timpul sa treaca mai usor inaintea lansarii. Melodia principala din Halo ar suna destul de bine pe speakerul unui telefon mobil, daca nu ar fi atat de complexa, dar fanii si-a descarca cu siguranta trackul, chiar daca ar fi doar un midi. Gamerii mentioneaza in special melodia "Finish the Fight", drept fiind cea mai buna dintre cele 3.

In caz ca doriti sa fiti la moda si sa va impresionati amicii gameri, puteti descarca soneria aici, impreuna cu numeroase alte continuturi preluate din Halo. Oare vom vedea vreodata Halo 3 in varianta pentru telefoane mobile? Deja am asistat la o farsa care a zguduit lumea gamerilor: un clip video fals arata un posesor de PSP jucandu-se Halo 3 pe consola sa... Fanii ar fi ucis pentru un asemenea privilegiu, deci data viitoare cand veti insulta chiar si soneria Halo pe care o auziti, ar fi bine sa va paziti de "maniacii" Halo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×