Modulul GPS LD-4W Bluetooth de la Nokia, aprobat de FCC

2.313 ori
<b>Modulul GPS LD-4W Bluetooth de la Nokia, aprobat de FCC</b>Atotputernicul FCC a "binecuvantat" modulul GPS LD-4W Bluetooth, produs de Nokia, prin aprobarea sa. Acum persoanele care cautau un add-on pentru smartphone-urile dotate cu Bluetooth pot folosi acest accesoriu pentru a nu se rataci, in caz ca nu au optat...

Atotputernicul FCC a "binecuvantat" modulul GPS LD-4W Bluetooth, produs de Nokia, prin aprobarea sa. Acum persoanele care cautau un add-on pentru smartphone-urile dotate cu Bluetooth pot folosi acest accesoriu pentru a nu se rataci, in caz ca nu au optat deja pentru un Asus.

Evident, daca ati fi dorit cu adevarat functii GPS pe telefonul dumnevoastra nu ati fi admirat gadgetul din imaginea de mai sus, ci ati fi cumparat un Nokia N95. Totusi, pretul prohibitiv al terminalului il face disponibil pentru persoanele instarite, cel mai bun exemplu fiind chiar presedintele Romaniei, care poseda un astfel de terminal. Printr-o magie, contractul dur de confidentialitate a lasat totusi sa "scape" poza de mai sus, dar nu cunoastem detalii suplimentare deocamdata.

Modulul GPS va fi lansat totusi in curand, fiind apreciat in special de soferii care poseda terminale care suporta conectivitate Bluetooth. Acum cand majoritatea terminalelor includ chipuri GPS, pretul sistemelor de navigatie de-sine-statatoare a inceput sa scada, iar producatorii acestor gadgeturi se pot baza doar pe acuratetea produsului sau noi softuri de top pentru a mai ramane pe piata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×