Microsoft publica rezultatele financiale pe trimestrul fiscal 4; sectiunea sa mobila inregistreaza pierderi

1.117 ori
<b>Microsoft publica rezultatele financiale pe trimestrul fiscal 4; sectiunea sa mobila inregistreaza pierderi</b>Microsoft a inregistrat un ultim trimestru foarte profitabil, Q4 aducandu-le celor din Redmond un profit de 4.52 miliarde dolari si venituri de 16.04 miliarde de dolari. Totusi, sectiunea mobila a companiei are probleme, stagnand, cel putin pana la...

Microsoft a inregistrat un ultim trimestru foarte profitabil, Q4 aducandu-le celor din Redmond un profit de 4.52 miliarde dolari si venituri de 16.04 miliarde de dolari. Totusi, sectiunea mobila a companiei are probleme, stagnand, cel putin pana la lansarea lui Windows Phone 7.

Divizia "Divertisment si Terminale" din cadrul MS a inregistrat pierderi de 172 de milioane de dolari, cel mai probabil din cauza lipsei de noi produse din gama Windows Mobile in ultimele luni, dar si a esecului seriei de telefoane Kin. Aceasta divizie include si consola Xbox, care suntem siguri ca va inregistra o explozie de vanzari de indata ce sistemul Kinect este lansat.

Alte motive pentru pierderile inregistrate de segmentul mobil al celor de la Microsoft ar putea fi cresterea in popularitate a lui Android, datorita impresionantelor terminale Samsung Galaxy S, Motorola Droid X si HTC EVO 4G. Si iPhone 4 s-a descurcat foarte bine la capitolul vanzari (3 milioane de unitati in 23 de zile), dar Microsoft va avea sansa sa se razbune in perioada sarbatorilor de iarna, lansand primele terminale WP7.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×