Microsoft relansează azi SkyDrive rebranduit În OneDrive; Disponibil și pe Android!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 929 ori
<b>Microsoft relansează azi SkyDrive rebranduit În OneDrive; Disponibil și pe Android!</b>Microsoft va relansa astăzi SkyDrive sub noul său nume de OneDrive, aplicația fiind disponibilă și pe Android, se pare. Vă veți putea accesa fișierele din cloud pur și simplu logându-vă cu datele voastre pe onedrive.com. &nbsp; Motivul pentru...

Microsoft va relansa astăzi SkyDrive sub noul său nume de OneDrive, aplicația fiind disponibilă și pe Android, se pare. Vă veți putea accesa fișierele din cloud pur și simplu logându-vă cu datele voastre pe onedrive.com.

Motivul pentru schimbarea numelui este unul de natură legală, o altă companie câștigând drepturile asupra numelui SkyDrive. Rețineți și că toți utilizatorii actuali de SkyDrive nu vor trebui să reinstaleze aplicația, ci va fi oferită o actualizare automată, în fundal. Printre noutățile aduse de update se număra posibilitatea de a partaja și vizualiza clipuri video la fel de ușor ca și fotografiile, backup automat pentru camera roll pe Android și editare în timp real și în colaborare folosind soluții Office.

Microsoft relansează azi SkyDrive rebranduit În OneDrive; Disponibil și pe Android!

Microsoft va permite utilizatorilor lui OneDrive să obțină și mai multă stocare în cloud, pe lângă cei 7 GB gratuiți. Astfel, veți primi 3 GB în plus dacă folosiți funcția de camera backup și până la 5 GB extra dacă veți converti și prietenii voștri la acest serviciu (500 MB per prieten care acceptă o invitație).

în cele din urmă MS va oferi și 100 GB de stocare gratuită timp de un an cadou pentru 100.000 de utilizatori.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×