HTC M8 apare Într-o nouă imagine ce confirmă din nou prezența camerei foto duale

1.258 ori
<b>HTC M8 apare Într-o nouă imagine ce confirmă din nou prezența camerei foto duale</b>Așa cum am aflat în cursul zilei de ieri, cei de la HTC plănuiesc lansarea noului HTC M8 la sfârșitul lunii martie, mai precis pe data de 25. Deși unul dintre directorii regionali ai companiei taiwaneze a precizat că urmașul lui HTC One nu va...

Așa cum am aflat în cursul zilei de ieri, cei de la HTC plănuiesc lansarea noului HTC M8 la sfârșitul lunii martie, mai precis pe data de 25. Deși unul dintre directorii regionali ai companiei taiwaneze a precizat că urmașul lui HTC One nu va dispune de o cameră foto duală, iată că toate imaginile din ultimul timp ce au ajuns pe web dovedesc contrariul.

Chiar astăzi, contul de twitter @evleaks a postat o nouă astfel de imagine ce dezvăluie design-ul final al lui HTC M8, device ce va fi numit The All New HTC One, un nume ce se dovedește a fi puțin cam neinspirat.

Aflăm că aceste două camere foto duale vor avea scopuri diferite, astfel prima dintre acestea va fi folosită în special pentru captura foto în condiții low-light, în timp ce a 2-a camera va răspunde cerințelor pentru fotografii în condiții normale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×