Microsoft România lansează Windows 7 Family Pack

1.377 ori
<b>Microsoft România lansează Windows 7 Family Pack</b>Microsoft România anunță disponibilitatea Windows 7 Family Pack în oferta partenerilor din retail din România, Domo și Carrefour. Produsul este lansat printr-o promoție specială: un singur pachet cuprinde 3 licențe Windows 7 Home Premium Upgrade...

Microsoft România anunță disponibilitatea Windows 7 Family Pack în oferta partenerilor din retail din România, Domo și Carrefour. Produsul este lansat printr-o promoție specială: un singur pachet cuprinde 3 licențe Windows 7 Home Premium Upgrade și DVD pentru instalare, atât pentru 32 biți, cât și pentru 64 biți, anunță Microsoft România, prin intermediul unui comunicat de presă. Suita Windows 7 Family Pack le permite utilizatorilor să se ocupe eficient de activitățile zilnice, este un pachet promoțional accesibil, având în componență aplicațiile și programele îmbunătățite incluse în noul sistem de operare Windows 7. în plus, odată cu achiziționarea acestui produs, utilizatorii pot beneficia gratuit de Intenet Explorer 9, Windows Live Essentials 2011 și Microsoft Security Essentials.

“Propunem un pachet promoțional avantajos și sperăm că oferta specială va impulsiona în continuare adopția Windows 7, care este preferat de un număr din ce în ce mai mare de utilizatori, aproximativ 22% dintre români folosind deja noul sistem de operare”, declară Tudor Galoș, Windows Business Group Lead, Microsoft România.

Windows 7 Family Pack este disponibil în magazinele de retail Domo și Carrefour în limita stocului disponibil. Cu această ocazie, partenerii Microsoft prezintă consumatorilor oferte atractive pentru PC-urile cu Windows 7 preinstalat, utilizatorii având posibilitatea să aleagă PC-urile ce se potrivesc cel mai bine cu stilul de viață și propriile cerințe.

întrucât comunicatul de presă dat publicității de Microsoft România nu conține și informații despre prețul Windows 7 Family Pack, invităm utilizatorii www.mobilissimo.ro care ajung în magazinele Domo și Carrefour, să ne transmită această informație, la secțiunea “comentarii” a acestui articol.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×